Skip Navigation Links

Студент ХДУ поділився враженнями про навчання у польському університеті

Студент факультету комп’ютерних наук, фізики та математики Херсонського державного університету Мілуш Кульпієв поділився враженнями від семестрового стажування у Поморському Університеті за програмою Erasmus.


Tuesday, April 30, 2024

Мілуш Кульпієв – студент ІІІ курсу спеціальності «Інформаційні системи і технології» проходив семестрове стажування у І семестрі 2023-2024 н.р. у Поморському Університеті в Слупську (Польща).

 «У ці важкі для України, для мене та моїх друзів часи нам пощастило взяти участь в академічній мобільності за програмою Erasmus 29 вересня 2022 року - 14 лютого 2023 року в Поморському Університеті (Польща). Ми отримали можливість продовжити навчання чи відчувати затишок, як вдома. Висловлюю велику повагу до пані Емілії Трещинської, з якою нам усім пощастило познайомитися і від якої ми отримали безмежну підтримку", – розповів здобувач освіти.

За його словами, освітній процес був присвячений вивченню таких предметів як бази даних, створення веб-застосунків, програмування та його основи (С#), адміністрація серверів на Linux. А також – практична англійська мова, граматика англійської мови, польська мова для іноземців.

Мілуш Кульпієв подякував Херсонському державному університету і Поморському університету за надзвичайні емоції, увагу, цікаве навчання та можливість познайомитись з такою чудовою країною як Польща та відчути підтримку дивовижних людей.

Пресцентр ХДУ

Publish to Twitter Publish to Facebook Publish to LinkedIn telegram viber

You can: Print versionPrint version Send to friendSend to friend