Skip Navigation Links

Декан факультету біології, географії та екології прозвітував про роботу

Серед питань порядку денного квітневої вченої ради Херсонського державного університету – звіт Ігоря Пилипенка про роботу на посаді декана факультету біології, географії та екології за 5 років.

Tuesday, April 30, 2024

Виступаючи перед присутніми, Ігор Пилипенко зазначив, що звіт був заздалегідь розісланий членам вченої ради для ознайомлення.

Під час доповіді декан продемонстрував динаміку контингенту студентів денної та заочної форм навчання. Ігор Пилипенко наголосив, на факультеті активно застосовуються різноманітні форми профорієнтаційної роботи задля популяризації природничих спеціальностей. Створена ініціативна група, члени якої відповідають за цей напрям й пропонують нові форми роботи. Крім того, активно функціонують групи у соціальних мережах задля залученості потенційних абітурієнтів.

Ключова мета на сьогодні – розширення географії абітурієнтів від Херсонської області до інших регіонів, адже викладацький склад факультету унікальний та може запропонувати якісний навчальний контент.

Також доповідач окремо зупинився на показниках наукової роботи декана та факультету в цілому.

За словами Ігоря Пилипенка, за 5 років факультет демонструє зростання рейтингового балу.

НПП факультету за 5 років мають 62 статті в журналах категорії А, 120 статей в журналах категорії Б, навчальних посібників – 62.

Функціонує три журнали, таким чином кожна кафедра випускає фаховий журнал, який демонструє сталі показники наповнюваності статей.

Заслухавши та обговоривши звіт Ігоря Пилипенка про роботу на посаді декана факультету біології, географії та екології вчена рада прийняла рішення: інформацію взяти до відома, звіт схвалити.

Пресцентр ХДУ

Publish to Twitter Publish to Facebook Publish to LinkedIn telegram viber

You can: Print versionPrint version Send to friendSend to friend