Skip Navigation Links

Збереження людського капіталу — це те завдання, що сьогодні стоїть перед освітянами Херсонщини, — ректор ХДУ

29 квітня у Херсонському державному університеті обговорили питання збереження людського капіталу області. До обговорення, що проходило як неформальна дискусія, долучилися представники Херсонського державного університету, начальниця управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Тетяна Юшко та начальниця Херсонського міського управління освіти Наталя Журженко.

Tuesday, April 30, 2024

“Збереження людського капіталу – це те завдання, що сьогодні стоїть перед освітянами Херсонщини. Нас об’єднують спільні цінності та прагнення зберегти херсонську ідентичність закладів дошкільної, загальної середньої та вищої освіти. Попри виклики та розпорошеність педагогів та дітей через військовий стан та небезпеку на рідній Херсонщині. Ми всі зацікавлені у тому, щоб діти залишались навчатись дистанційно у херсонських школах та університетах, адже це запорука того, що вони повернуться додому, як тільки це буде можливо. А ще це можливість отримувати якісну українську освіту”, – зазначив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Під час зустрічі були обговорені спільні кроки, як тактичні, так і стратегічні щодо збереження людського капіталу області та проведення профорієнтаційної кампанії в університеті.

Пресцентр ХДУ

Publish to Twitter Publish to Facebook Publish to LinkedIn telegram viber

You can: Print versionPrint version Send to friendSend to friend